Verse truffel rechtstreeks vanuit italië

Verse truffel rechtstreeks vanuit italië - Collection200

Verse truffel van Collection200

Al die gillende meiden in hippe restaurants als ze een gerecht met truffel op de kaart ziet staan. En pizzaketens die ineens truffel verkopen op een pizza van 8 euro. De supermarkten die vol staan met producten die aroma’s van truffel bevatten. Het is al een hele tijd onwijs populair en mensen krijgen er geen genoeg van. Wij betrappen ons zelf ook regelmatig op het extreem overdreven gedrag als je ergens truffel voorbij ziet komen, want tja.. Het is ook gewoon veel te lekker. Geef iedereen eens ongelijk. As jij je herkent in deze reactie over truffel, dan moet je eens {echte} verse truffel proberen. Al is het alleen al om te zien waar die heerlijke smaak nou vandaag komt.

Wat kun je verwachten als je verse truffel bestelt

Met een beetje geluk ontvang je een knots van een knoeperd die, zodra jij een bestelling plaats, vers uit de grond wordt getoverd. Met speciaal getrainde honden wordt er elke dag gezocht naar het goud der aarde in de heuvels van Umbrië. Deze bijnaam zorgt wel voor verwarring. Want waarom koop je dan voor nog geen 3 euro truffelolie en voor 99 cent truffelchips? Het is zo toegankelijk geworden voor iedereen dat je bijna zou vergeten dat het een ware delicatesse is en dat mensen er onwijs veel geld voor betalen. 

 Dus, even terug naar die knoeperd van een verse truffel die je bij Collection200 vers kan bestellen. Deze wordt koel geleverd in een feestelijke verpakking. Want als je jezelf en je gezelschap trakteert op een verse truffel, wil je de full package. Bereid je voor op een intense geur ''you either hate it or love it'' ja, dat hoort er helaas bij. Je kan het vergelijken met de geur van Franse kaas, elke keer als je de koelkast opent weet je dat je geen corona hebt. Verse truffel is onwijs lekker bij een verse, romige pasta. De smaken komen nog meer tot zijn recht als je het combineert met de truffelsaus van Sterrenrestaurant Wollerich. Ook te lekker over een verse burrata met mooie truffel olijfolie. Of bij een ei gerecht, met de Smoked Eggs van Collection200.

Dat laatste triggered gelijk iets bij ons. Onze favoriete herinnering aan truffel? Het klinkt misschien een beetje decadent, maar als je toch een vers truffeltje hebt besteld voor een gezellig diner met je vrienden. Geef jezelf morgenochtend dan een kleine traktatie. Zorg dat je de laatste restjes truffel goed verstopt voordat de pasta rijkelijk bestrooid wordt en er niks meer over is. Want geloof ons, dat gebeurt. Dan heb je hier morgenochtend profijt van wanneer je een lekker omeletje staat te bakken. Schaaf de laatste restjes van de truffel hier overheen en geniet van een sensationeel ontbijtje. Aiaiai, dat is smullen zeg! Zorg wel dat je het eitje besprenkeld met wat olie om de smaak van de truffel vrij te krijgen. Dan als laatste nog een kleine tip van ons. Wanneer je de truffel bij de eieren legt trekt de overheerlijke smaak van de verse wintertruffel al vast een beetje in het eitje!

Om truffel te gebruiken heb je speciale truffelschaaf nodig. Het is ook mogelijk om het over een gerecht heen te raspen, maar dan krijg je niet die mooie, marmeren schijfjes die het gerecht helemaal afmaken, want tja het oog wilt ook wat. Met de prachtige truffelschaaf gemaakt van olijfhout. Deze zijn prachtig om te zien en zijn makkelijk in gebruik. Ook leuk om cadeau te geven!

Waar is de prijs van verse truffel op gebaseerd?

Elk seizoen kent zijn eigen truffels en deze kunnen verschillen in smaak, prijs en kleur. Mail ons voor meer informatie over de truffels. Want dit bijzondere product verdient bijzondere aandacht en vakmanschap. Elke truffel kent zijn eigen gastronomische gebruiksaanwijzing. Wij werken niet met voorraden en bestellen dat truffel bij onze boer in Italië zodra jij deze wilt ontvangen. Ze zijn dus altijd vers en passend bij de tijd van het jaar. Voor het gemak hebben wij de truffel kalender toegevoegd, Zo zie je heel gemakkelijk wanneer je welke truffel moet hebben! Je hoeft alleen nog maar te bestellen.

Truffel kalender

Dit is ons verhaal over de verse truffel van Collection200!


Volg ons via de volgende social media kanalen:

Instagram: Collection_200
Facebook: Collection200


Nieuwere post