Milou van Dinther
Culinary gifting
Het geven van relatiegeschenken aan werknemers of zakenpartners is een uitstekende manier om hen te bedanken voor hun harde werk of om hen te laten weten dat hun inzet wordt gewaardeerd. Hier zijn enkele redenen waarom het een goed idee is om soms een relatiegeschenk te geven: Bedanken voor hard werk: Relatiegeschenken geven werknemers of zakenpartners de kans om te worden bedankt voor hun harde werk en inzet. Dit kan hen motiveren om nog harder te werken en kan ook bijdragen aan een gevoel van waardering en loyaliteit. Versterken van relaties: Relatiegeschenken kunnen ook helpen om relaties te versterken, zowel...
Milou van Dinther
Ornellaia
Ornellaia is een prestigieus wijnhuis dat zich bevindt in de Toscane streek in Italië. Het is gelegen in de heuvels van Bolgheri, een gebied dat bekend staat om zijn kwaliteitswijnen. Ornellaia werd opgericht in 1981 door de Italiaanse wijnproducent Lodovico Antinori en de Amerikaanse wijnbouwer Robert Mondavi. Samen brachten zij hun expertise en passie voor wijnbouw samen om een uitmuntende wijn te creëren. Het wijnhuis staat bekend om zijn Ornellaia-wijn, een Bordeaux-stijl wijn die wordt gemaakt van een blend van Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc en Petit Verdot druiven. De wijn wordt gerijpt in een combinatie van nieuwe en gebruikte...
Milou van Dinther
De wondere wereld van Champagne
Champagne is een mousserende wijn die voornamelijk wordt gemaakt in de Champagnestreek in Frankrijk. Het is een populaire keuze voor speciale gelegenheden en feesten, zoals bruiloften en oudjaar. Er zijn drie belangrijke druivensoorten die worden gebruikt voor de productie van champagne: Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Chardonnay geeft een frisse, fruitige smaak, terwijl Pinot Noir en Pinot Meunier de champagne een complexere smaak geven met tonen van rood fruit en een hint van hout. De productie van champagne begint met het maken van basiswijn. De druiven worden geperst en de most (sap) wordt gefermenteerd tot wijn. Vervolgens wordt de...
Milou van Dinther
Het verhaal van de jamon iberico de bellota!
Over Jamón Ibérico''De fijnste ham ter wereld''Het verhaal van Jamón Ibérico ham is doordrenkt van mysterie en romantiek. De eeuwenoude eikenbossen van Spanje, het edele zwarte Ibérico-varken, de berglucht die elke ham streelt terwijl hij op magische wijze wordt getransformeerd tot een van 's werelds meest verfijnde voedingsmiddelen - al deze elementen spelen een rol in dit unieke Spaanse fenomeen. Zonder elk ingrediënt wordt het recept verstoord. Dit kan alleen worden bereikt met geduld, vaardigheid en het volgen van traditionele methodes.Het VarkenDe oorsprong van het Iberico-varken gaat honderde jaren terug. Dit zijn de oorspronkelijke varkens van Spanje, die in de loop...
Recent Articles